Undefeated hint op een nieuwe samenwerking met Nike 0

Undefeated liet vandaag op hun Instagram een afbeelding zien die hint naar een nieuwe samenwerking met Nike. In het specifiek met de Air Max 90 aan het schild te zien. Undefeated is lekker bezig, ze hebben laatst nog de Kobe 4 Protro Black Mamba uitgebracht en zijn nu dus al weer bezig met de volgende schoen.

De kleuren die op de iconische Air Max 90 schilden zitten lijken te hinten naar de klassieke colorways: de Laser blue en Infrared Nike Air Max 90. Voor nu weten we nog niet wat er precies gaat komen, maar een ding is zeker: Undefeated is lekker bezig met de collabs de laatste tijd!

We hebben wat geruchten opgepikt dat deze schoenen op 20 september 2019 uit gaan komen. Zodra de officiële release bekend wordt vanuit Nike, dan laten wij jullie dit zo snel mogelijk weten op sneaker releases.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Nike Air Max 720 Space Capsule 0

Nike heeft onlangs een schoen gemaakt om eer te betonen aan China’s ruimte inspanningen. Deze schoen zal in eerste instantie alleen in Shanghai uitgegeven worden en nu hebben we de eerste beelden van de schoen zien verschijnen.

De schoen heeft een nogal vurige uitstraling aan de voorkant van de upper met daarachter een rustige zwarte kleur wat mesh-achtig lijkt.. Ergens doet ons dit denken aan de oude Amerikaanse Hot Rod stijl. Het vuur zal dan ook verwijzen naar de vlammen die uit de thrusters komen wanneer een Space shuttle opstijgt. De blauwe sokrand op de schoen zorgt voor een mooi contrast met de rest van de sneaker.

Deze schoen zal alleen in China uitgebracht worden op 1 september.

Nike Air Max 1 Tinker Schematic 0

Nike Air Max 1 Tinker Schemati

Deze nieuwe Air Max1 brengt sneakerheads helemaal terug naar het begin van de schoen! Geïnspireerd door Tinker Hatfield zijn oorspronkelijke Air Max 1 concept uit 1987, is dit moet een van de vetste Air Max 1 modellen van 2019.

Wat niet veel mensen weten is dat Tinker Hatfield oorspronkelijk een ontwerper voor Nike was, hierdoor zijn de sneakerontwerpen van hem tot in de kleinste details uitgewerkt. Dit zie je ook terug bij de Air Max 1 Schematic.

Kleine designer notes als “SWOOSH OUT” en “SUEDE 1.2mm” kan op de gehele upper terug gevonden worden en ook de handtekening van Hatfield zelf op de achterkant. De linkerschoen laat het Nike teken zien en de rechter de handtekening van Tinker Hatfield.

Zonder twijfel wordt dit een van de apartere drops van het jaar, Een echte must cop sneaker!

Release: 16-08-2019
Prijs: 130 euro