Nike Air Force 1 low “Skeleton” 0

Air Force 1 Skeleton

Halloween staat bijna voor de deur en Nike speelt hierop in door een spookachtige Air Force 1 te releasen. De schoen werd al een aantal maanden geteased en nu zijn ze dan bijna hier. De schoen bestaat uit een klassieke leren witte AF1 base, maar dan met unieke details. Op de zijkanten van de AF1 staan namelijk skeletachtige silhouetten geschilderd. Het lijkt alsof deze er met de hand zijn opgeschilderd. Het klassieke Nike teken op de tong heeft zelfs een skeletachting uiterlijk gekregen.

De zool van de Air Force 1 Skeleton is doorzichtig, wat de schoen nog net dat beetje cooler maakt. Ook op de binnenzolen vind je het skeletpatroon terug als extra touch.

Deze speciale editie van de Air Force One dropt op 31 Oktober.

Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Nike Air Max 720 Space Capsule 0

Nike heeft onlangs een schoen gemaakt om eer te betonen aan China’s ruimte inspanningen. Deze schoen zal in eerste instantie alleen in Shanghai uitgegeven worden en nu hebben we de eerste beelden van de schoen zien verschijnen.

De schoen heeft een nogal vurige uitstraling aan de voorkant van de upper met daarachter een rustige zwarte kleur wat mesh-achtig lijkt.. Ergens doet ons dit denken aan de oude Amerikaanse Hot Rod stijl. Het vuur zal dan ook verwijzen naar de vlammen die uit de thrusters komen wanneer een Space shuttle opstijgt. De blauwe sokrand op de schoen zorgt voor een mooi contrast met de rest van de sneaker.

Deze schoen zal alleen in China uitgebracht worden op 1 september.

Undefeated hint op een nieuwe samenwerking met Nike 0

Undefeated liet vandaag op hun Instagram een afbeelding zien die hint naar een nieuwe samenwerking met Nike. In het specifiek met de Air Max 90 aan het schild te zien. Undefeated is lekker bezig, ze hebben laatst nog de Kobe 4 Protro Black Mamba uitgebracht en zijn nu dus al weer bezig met de volgende schoen.

De kleuren die op de iconische Air Max 90 schilden zitten lijken te hinten naar de klassieke colorways: de Laser blue en Infrared Nike Air Max 90. Voor nu weten we nog niet wat er precies gaat komen, maar een ding is zeker: Undefeated is lekker bezig met de collabs de laatste tijd!

We hebben wat geruchten opgepikt dat deze schoenen op 20 september 2019 uit gaan komen. Zodra de officiële release bekend wordt vanuit Nike, dan laten wij jullie dit zo snel mogelijk weten op sneaker releases.