De off white Nike air max 90 ‘Black’ 0

Of je de off white collabs nu haat of helemaal geweldig vind, je kan er niet meer omheen. Er is zoveel hype rondom de Nike schoenen in samenwerking met off white. In Januari zal deze Nike air max 90 zich bij de illustere “the Ten” collectie toevoegen

Deze Nike air max 90 is volledig zwart met een witte swoosh, die natuurlijk ook weer een stuk groter is dan normaal. De collabs met off white zorgen ervoor dat de schoen een uitgeklede look heeft. De nadruk wordt gelegd op de tong, het stiksel rondom de swoosh en natuurlijk de tag die aan de schoen hangt. Kun je toch even flexen met je off white collab.

De verwachting is dat deze sneaker ergens in Januari 2019 zal uitkomen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Nike Air Max 720 Space Capsule 0

Nike heeft onlangs een schoen gemaakt om eer te betonen aan China’s ruimte inspanningen. Deze schoen zal in eerste instantie alleen in Shanghai uitgegeven worden en nu hebben we de eerste beelden van de schoen zien verschijnen.

De schoen heeft een nogal vurige uitstraling aan de voorkant van de upper met daarachter een rustige zwarte kleur wat mesh-achtig lijkt.. Ergens doet ons dit denken aan de oude Amerikaanse Hot Rod stijl. Het vuur zal dan ook verwijzen naar de vlammen die uit de thrusters komen wanneer een Space shuttle opstijgt. De blauwe sokrand op de schoen zorgt voor een mooi contrast met de rest van de sneaker.

Deze schoen zal alleen in China uitgebracht worden op 1 september.

Undefeated hint op een nieuwe samenwerking met Nike 0

Undefeated liet vandaag op hun Instagram een afbeelding zien die hint naar een nieuwe samenwerking met Nike. In het specifiek met de Air Max 90 aan het schild te zien. Undefeated is lekker bezig, ze hebben laatst nog de Kobe 4 Protro Black Mamba uitgebracht en zijn nu dus al weer bezig met de volgende schoen.

De kleuren die op de iconische Air Max 90 schilden zitten lijken te hinten naar de klassieke colorways: de Laser blue en Infrared Nike Air Max 90. Voor nu weten we nog niet wat er precies gaat komen, maar een ding is zeker: Undefeated is lekker bezig met de collabs de laatste tijd!

We hebben wat geruchten opgepikt dat deze schoenen op 20 september 2019 uit gaan komen. Zodra de officiële release bekend wordt vanuit Nike, dan laten wij jullie dit zo snel mogelijk weten op sneaker releases.