Sneaker releases https://www.sneakerreleases.nl Tue, 27 Aug 2019 19:28:05 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.2 https://www.sneakerreleases.nl/wp-content/uploads/2018/10/cropped-sneakers-1-32x32.png Sneaker releases https://www.sneakerreleases.nl 32 32 De Nike Air Max 720 Space Capsule https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/de-nike-air-max-720-space-capsule/ https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/de-nike-air-max-720-space-capsule/#respond Tue, 27 Aug 2019 19:10:53 +0000 https://www.sneakerreleases.nl/?p=571 Nike heeft onlangs een schoen gemaakt om eer te betonen aan China’s ruimte inspanningen. Deze schoen zal in eerste instantie …

Het bericht De Nike Air Max 720 Space Capsule verscheen eerst op Sneaker releases.

]]>
Nike heeft onlangs een schoen gemaakt om eer te betonen aan China’s ruimte inspanningen. Deze schoen zal in eerste instantie alleen in Shanghai uitgegeven worden en nu hebben we de eerste beelden van de schoen zien verschijnen.

De schoen heeft een nogal vurige uitstraling aan de voorkant van de upper met daarachter een rustige zwarte kleur wat mesh-achtig lijkt.. Ergens doet ons dit denken aan de oude Amerikaanse Hot Rod stijl. Het vuur zal dan ook verwijzen naar de vlammen die uit de thrusters komen wanneer een Space shuttle opstijgt. De blauwe sokrand op de schoen zorgt voor een mooi contrast met de rest van de sneaker.

Deze schoen zal alleen in China uitgebracht worden op 1 september.

Het bericht De Nike Air Max 720 Space Capsule verscheen eerst op Sneaker releases.

]]>
https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/de-nike-air-max-720-space-capsule/feed/ 0
Undefeated hint op een nieuwe samenwerking met Nike https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/undefeated-hint-op-een-nieuwe-samenwerking-met-nike/ https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/undefeated-hint-op-een-nieuwe-samenwerking-met-nike/#respond Tue, 27 Aug 2019 18:53:05 +0000 https://www.sneakerreleases.nl/?p=567 Undefeated liet vandaag op hun Instagram een afbeelding zien die hint naar een nieuwe samenwerking met Nike. In het specifiek …

Het bericht Undefeated hint op een nieuwe samenwerking met Nike verscheen eerst op Sneaker releases.

]]>
Undefeated liet vandaag op hun Instagram een afbeelding zien die hint naar een nieuwe samenwerking met Nike. In het specifiek met de Air Max 90 aan het schild te zien. Undefeated is lekker bezig, ze hebben laatst nog de Kobe 4 Protro Black Mamba uitgebracht en zijn nu dus al weer bezig met de volgende schoen.

De kleuren die op de iconische Air Max 90 schilden zitten lijken te hinten naar de klassieke colorways: de Laser blue en Infrared Nike Air Max 90. Voor nu weten we nog niet wat er precies gaat komen, maar een ding is zeker: Undefeated is lekker bezig met de collabs de laatste tijd!

We hebben wat geruchten opgepikt dat deze schoenen op 20 september 2019 uit gaan komen. Zodra de officiële release bekend wordt vanuit Nike, dan laten wij jullie dit zo snel mogelijk weten op sneaker releases.

Het bericht Undefeated hint op een nieuwe samenwerking met Nike verscheen eerst op Sneaker releases.

]]>
https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/undefeated-hint-op-een-nieuwe-samenwerking-met-nike/feed/ 0
Nike Air Max 1 Tinker Schematic https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/nike-air-max-1-tinker-schematic/ https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/nike-air-max-1-tinker-schematic/#respond Tue, 13 Aug 2019 13:48:51 +0000 https://www.sneakerreleases.nl/?p=533 Het bericht Nike Air Max 1 Tinker Schematic verscheen eerst op Sneaker releases.

]]>

Deze nieuwe Air Max1 brengt sneakerheads helemaal terug naar het begin van de schoen! Geïnspireerd door Tinker Hatfield zijn oorspronkelijke Air Max 1 concept uit 1987, is dit moet een van de vetste Air Max 1 modellen van 2019.

Wat niet veel mensen weten is dat Tinker Hatfield oorspronkelijk een ontwerper voor Nike was, hierdoor zijn de sneakerontwerpen van hem tot in de kleinste details uitgewerkt. Dit zie je ook terug bij de Air Max 1 Schematic.

Kleine designer notes als “SWOOSH OUT” en “SUEDE 1.2mm” kan op de gehele upper terug gevonden worden en ook de handtekening van Hatfield zelf op de achterkant. De linkerschoen laat het Nike teken zien en de rechter de handtekening van Tinker Hatfield.

Zonder twijfel wordt dit een van de apartere drops van het jaar, Een echte must cop sneaker!

Release: 16-08-2019
Prijs: 130 euro

Het bericht Nike Air Max 1 Tinker Schematic verscheen eerst op Sneaker releases.

]]>
https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/nike-air-max-1-tinker-schematic/feed/ 0
De off white Nike air max 90 ‘Black’ https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/de-off-white-nike-air-max-90-black/ https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/de-off-white-nike-air-max-90-black/#respond Mon, 24 Dec 2018 16:51:33 +0000 https://www.sneakerreleases.nl/?p=398 Of je de off white collabs nu haat of helemaal geweldig vind, je kan er niet meer omheen. Er is …

Het bericht De off white Nike air max 90 ‘Black’ verscheen eerst op Sneaker releases.

]]>
Of je de off white collabs nu haat of helemaal geweldig vind, je kan er niet meer omheen. Er is zoveel hype rondom de Nike schoenen in samenwerking met off white. In Januari zal deze Nike air max 90 zich bij de illustere “the Ten” collectie toevoegen

Deze Nike air max 90 is volledig zwart met een witte swoosh, die natuurlijk ook weer een stuk groter is dan normaal. De collabs met off white zorgen ervoor dat de schoen een uitgeklede look heeft. De nadruk wordt gelegd op de tong, het stiksel rondom de swoosh en natuurlijk de tag die aan de schoen hangt. Kun je toch even flexen met je off white collab.

De verwachting is dat deze sneaker ergens in Januari 2019 zal uitkomen.

Het bericht De off white Nike air max 90 ‘Black’ verscheen eerst op Sneaker releases.

]]>
https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/de-off-white-nike-air-max-90-black/feed/ 0
Adidas yeezy boost 350 V2 Static non reflective https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/adidas-yeezy-boost-350-v2-static-non-reflective/ https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/adidas-yeezy-boost-350-v2-static-non-reflective/#respond Mon, 24 Dec 2018 16:31:34 +0000 https://www.sneakerreleases.nl/?p=392 Kanye west zei het al: hij wil yeezys voor iedereen om te dragen. Daarom dropt donderdag 27 december 2018 de …

Het bericht Adidas yeezy boost 350 V2 Static non reflective verscheen eerst op Sneaker releases.

]]>
Kanye west zei het al: hij wil yeezys voor iedereen om te dragen. Daarom dropt donderdag 27 december 2018 de nieuwe versie van de yeezy boost 350. Deze nieuwe versie kenmerkt zich door een nieuw uitziend silhouet van de 350 V2. De weave verschilt ook van vorige modellen. De beste vergelijking is dat het lijkt op het zwart wit ruis van tv’s . Hierdoor is het toch weer net echt een andere yeezy is.

Prijs: 220 euro

Het bericht Adidas yeezy boost 350 V2 Static non reflective verscheen eerst op Sneaker releases.

]]>
https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/adidas-yeezy-boost-350-v2-static-non-reflective/feed/ 0
Nike Air max 1 ” Solar Daisy” https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/nike-air-max-1-solar-daisy/ https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/nike-air-max-1-solar-daisy/#respond Mon, 29 Oct 2018 10:13:43 +0000 https://www.sneakerreleases.nl/?p=211 Het bericht Nike Air max 1 ” Solar Daisy” verscheen eerst op Sneaker releases.

]]>

Flower power

Het bericht Nike Air max 1 ” Solar Daisy” verscheen eerst op Sneaker releases.

]]>
https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/nike-air-max-1-solar-daisy/feed/ 0
Air Jordan Retro 6 Black Infrared https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/air-jordan-retro-6-black-infrared/ https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/air-jordan-retro-6-black-infrared/#respond Mon, 29 Oct 2018 10:09:32 +0000 https://www.sneakerreleases.nl/?p=207 Dropt 16 Februari 2019

Het bericht Air Jordan Retro 6 Black Infrared verscheen eerst op Sneaker releases.

]]>
Dropt 16 Februari 2019

Het bericht Air Jordan Retro 6 Black Infrared verscheen eerst op Sneaker releases.

]]>
https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/air-jordan-retro-6-black-infrared/feed/ 0
De nieuwe trend “Dad shoe” https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/de-nieuwe-trend-dad-shoe/ https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/de-nieuwe-trend-dad-shoe/#respond Sun, 28 Oct 2018 21:21:46 +0000 https://www.sneakerreleases.nl/?p=187 Joe Joe

Het bericht De nieuwe trend “Dad shoe” verscheen eerst op Sneaker releases.

]]>
Joe Joe

Het bericht De nieuwe trend “Dad shoe” verscheen eerst op Sneaker releases.

]]>
https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/de-nieuwe-trend-dad-shoe/feed/ 0
Nike Air Force 1 low “Skeleton” https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/nike-air-force-1-low-skeleton/ https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/nike-air-force-1-low-skeleton/#respond Sun, 28 Oct 2018 11:30:48 +0000 https://www.sneakerreleases.nl/?p=183 Lekker voor Halloween

Het bericht Nike Air Force 1 low “Skeleton” verscheen eerst op Sneaker releases.

]]>
Halloween staat bijna voor de deur en Nike speelt hierop in door een spookachtige Air Force 1 te releasen. De schoen werd al een aantal maanden geteased en nu zijn ze dan bijna hier. De schoen bestaat uit een klassieke leren witte AF1 base, maar dan met unieke details. Op de zijkanten van de AF1 staan namelijk skeletachtige silhouetten geschilderd. Het lijkt alsof deze er met de hand zijn opgeschilderd. Het klassieke Nike teken op de tong heeft zelfs een skeletachting uiterlijk gekregen.

De zool van de Air Force 1 Skeleton is doorzichtig, wat de schoen nog net dat beetje cooler maakt. Ook op de binnenzolen vind je het skeletpatroon terug als extra touch.

Deze speciale editie van de Air Force One dropt op 31 Oktober.

Het bericht Nike Air Force 1 low “Skeleton” verscheen eerst op Sneaker releases.

]]>
https://www.sneakerreleases.nl/nieuws/nike-air-force-1-low-skeleton/feed/ 0